Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2017 17:39 - Обкръжени сте с приятели
Автор: dimy Категория: Лични дневници   
Прочетен: 7063 Коментари: 5 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Здравейте, скъпи наши земни хора!
    Днес искаме да разкажем, как виждаме случващото се на Земята, и какви са ни усещанията.
    Понеже сме в непосредствена близост до Земята, усещаме много остро всичко, което се случва на нея, както на енергийно ниво, така и на физическо.
    И сега е започнала истинска агония на планетата ви.
    Вече знаете, че с фините си тела е вече в пето измерение и само физическото ѝ тяло е «останало все още на разтерзание» в тримерния свят.
    Правим всичко възможно, както и всички висши вселенски сили и галактическите ви братя, и все пак, човешкото съзнание не успява да се промени в такива кратки срокове.
    Докато начело на повечето страни по света са рептилоиди или техните слуги, всички варианти на истината ще се крият от народа.
    Под думата «истина» подразбираме не само заплашващата ви опасност от природни катастрофи, за което сте осведомени прекрасно, но и за същността на живота, който толкова много са изкривили, че преобладаващата част от населението живее чисто на животински инстинкти и жадува за печалби и власт.
    Но духовността все пак започва да се възражда, но става прекалено бавно и само в тесен кръг на просветени – древните души, дошли на Земята с дълбоки Божествени знания, които с всяка изминала година, се проявяват все повече и повече.
    Само да можехте да видите, какво се случва на фино земно ниво!
    Там денонощно протичат битки за душите ви, за живота ви, за бъдещето ви.
    Тъмните сили са се вкопчили в живота си с мъртва хватка, стискат парите и властта.
    И сега главните им атаки са насочени към тези, които могат да влияят на човешките умове и сърца, насочвайки ги по духовното русло.
    Правят го фино и незабележимо, прикачайки тъмни души и астрални същности към контактьори, които имат отворен канал за общуване с фино земно ниво, внедрявайки се във фините тела на хора, поели да служат, съблазнявайки и изкушавайки всички избрали пътя към светлината.
    Те също се стараят денонощно, опитвайки да внушат страх, агресия, ненавист, лакомия – целия си вечен арсенал, който не позволява на хората да се измъкнат от дуалния свят.
    Знаем, скъпи наши, че това не е ново за вас. Но ни се иска да ви предупредим за опасността, да ви помолим да следите мислите и емоциите си, да излъчвате светлина и любов всеки път, когато усещате дисхармония в душата, страх или неувереност в себе си.
    Научете се да живеете с мисълта, че сте обкръжени с приятели – Ангели, Архангели, Възнесени майстори, галактическите ви братя и сестри, жителите на Агарта, които ви обичат и винаги подкрепят всяка светла душа, поела по духовния път.
    Доверете се на Твореца и на всички висши сили!
    Очистете душата си от скверното, полепнало по нея за толкова векове в тримерния свят!
    Усетете се чисти, свободни, леки – Ангели, които са готови всеки един миг да се понесат към небесата и да започнат нов живот в пето измерение, където толкова ви очакват с любов!
    Ние сме винаги с вас, родни наши!
    Жреците на Агарта говориха с вас.

yosifyorgov.eu



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Интересен похват
14.07.2017 20:35
Интересен похват за спасение на душите. "Да се понесем като ангели в петото измерение", обаче, някой може да схване и като подкана за летален път...
цитирай
2. yootova - великолепно е
15.07.2017 08:16
великолепно е
цитирай
3. анонимен - И аз така мисля, Валюша. Чу
15.07.2017 08:22
И аз така мисля, Валюша.

Чу
цитирай
4. pentecost - Уви,
15.07.2017 19:09
за съжалениe човешкото съзнание наистина се променя твърде бавно и е почти невъзможно това да стане по плът, без Божия намеса чрез Духа. Но има един по-бърз и революционен начин това все пак да се случи, и който хората много добре знаят, но не практикуват, защото не им е разяснено добре, а именно: Да се приема редовно и често тялото и кръвта на Помазаника, който за нас хората е най-висшето същество от светлина само след Бог Отец. Именно пиенето на кръвта на Помазаника ни свързва директно с ангелските същества и ни подготвя за небесното царство, което всъщност ще се установи на земята не след много време. А плътта на Помазаника, която ядем на Господна вечеря, укрепва телата ни, за да можем да приемем духовните небесни енергии без да се увредим. Сатанирстите пък пият свинска кръв и принасят човешки жертви, за да се свържат с тъмните демонични сили. В крайна сметка в кръвта е животът, без нея нямаме достъп до духовния свят. Който има ум, да разбира.
цитирай
5. krumbelosvet - След думите на Исус
16.07.2017 09:16
След думите на Исус за яденето и пиенето на НЕГОВОТО тяло и кръв, мнозина ученици го напуснали, защото го разбрали БУКВАЛНО. Тайни и неведоми са пътищата... до най-дълбоките истини.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dimy
Категория: Други
Прочетен: 940651
Постинги: 538
Коментари: 490
Гласове: 1471
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031