Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2018 08:33 - Борис Трети - дълголетник??
Автор: bojo12345 Категория: Регионални   
Прочетен: 948 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


 Шок! Борис III инсценирал смъртта си, след сделка със Сталин! Доживял 93 г. в Русия, тук управлявал негов полу-брат...



Борис III-ти не е бил отровен, и изобщо не е починал през 1943 г.

Това разкри руският учен акад. Гаврило Потемкин. Според показани от него документи на КГБ, българският цар се е съгласил да стане таен съюзник на Сталин и е бил изтеглен в СССР през 1943 г., когато е станало ясно, че Хитлер губи войната.
Датите са много интересни. Царят е "отровен" много скоро, след пълния разгром на нацистите в битката при Курск. Това е последният шанс за някакъв обрат, след като след Сталинград, войната се води с променлив успех.
След краха на Райха, Борис е наясно, че дните му са преброени и монархията не може да оцелее. Затова предлага на Сталин сделка. Той няма да праща български войски на Източния фронт, и ще предаде властта без бой.


В замяна - осигуряват му нова самоличност и някакъв пост в Партията на "средно ниво", така че да има някаква управленска позиция, но без да се набива на очи.
Така Борис се превръща в първия секретар на Партията в Красноярския край и управлява там територия по-голяма от България в продължение на 30 години. Името му е Павел Калинин.
В България Борис прокарва твърдо решение, че няма да се воюва със СССР, а след "смъртта" му се назначара "регентство" от 3-души, които не се понасят помежду си, и шансът да вземат фундаментално решение е нулев.
Така България остава по инерция още по-малко от година, когато идва 9 септември.
Тогава лично братът на царя, и основен регент - принц Кирил, нарежда да не се оказва съпротива и руските войски да се пуснат свободно.

По-късно и Кирил е изтеглен в СССР, като събитията около "екзекуцията" му и до днес са неясни. Той също няма гроб, някакъв върл комунистически активист се хвали, че лично го е убил. Всъщност, и той не е мъртъв.

Най-интересна обаче е друга част от схемата. СССР е бил наясно, че трудно ще изгради комунистическа администрация така "от нищото". И тук е получена подкрепа от царя, който нарежда чрез свои хора, царските чиновници да станат комунисти.
По подобен начин, между другото, процедират и САЩ в Япония. Те оставят формално императора на власт, за да използват 500 хиляди готови и обучени негови чиновници. "Няма от къде да намеря половин милион американци, знаещи японски", бил аргументът на ген.Макартър - следвоенният губернатор на островната държава.

Начело на същата схема у нас застава... Тодор Живков, който веднага след 9 септември се озовава първо в Народната милиция, а след това става трети секретар на Партията. При това без да има никакво партизанско минало.
Тодор Живков се е срещал с Борис още преди войната и по много странна причина, никога не е бил преследван от Гешев. Той дори не се е криел от "фашистката" власт. Причина за това е, че самият Живков реално е полу-брат на Борис - незаконен син на Фердиданд и една от слугините му. И на външен вид си приличат, Живков има типичният "нос" на Кобургите.

Така в съюз със СССР, Борис прави "бърза писта" на полу-брата си до властта. Живков става незаобиколим фактор само 6-7 години след 9 септември, след като СССР убива Георги Димитров и Васил Коларов, а после по непонятни причини започва да "мачка" супер лоялния Вълко Червенков.
Накрая и Червенков е сменен, а полу-братът на царя, става новият цар, под името "генерален секретар на ЦК на БКП".

Живков има много добри отношения със Симеон Сакскобурготски, дори му праща автомобил за подарък, и му помага с пари в Испания. Днешната къща на фамилията се води "подарък от Франко", но реално е уредена от Живков като той е платил на испанската държава за "подаръка". Всичко това става под благия поглед на Москва, и подобно нещо при други обстоятелства, би струвало главата на Живков. Да подпомага монарх в изгнание и "класов враг". Но Москва не прави нищо.
Борис III живее до 93 годишна възраст и умира през 1987 г.
Гробът му в Рилския манастир е фалшив, а комунистите го унищожават, по заповед на Тодор Живков - за да не може никога да се разбере, че е празен
.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/04/iii-93.html



                             




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 3651005
Постинги: 1932
Коментари: 4403
Гласове: 18535
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930